Kuvvetli Sağanak
Yağışlı

İLÇEMİZİN 15 KASIM DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ GÜNÜ COŞKU İLE KUTLANDI

İLÇEMİZİN 15 KASIM DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ GÜNÜ COŞKU İLE KUTLANDI Haberler

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 15 Kasım yoğun katılım ve ilgi ile kutlandı. Belediye Başkanımız Mehmet KARATAŞ "Memleketim için Her şeyin en iyisi olsun, memleketimizi en güzel bir şekilde temsil edelim, gelecek nesillerimize geçmiş tarihimizi anımsatıp onlarında bizler gibi yaşayıp onlardan sonraki nesillere aktarılması için Milli Bayramlarımızı birlik,beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde gururla kutladığımız Kurtuluş günümüze iştirak eden, Mesaj gönderen Sevincimizi ve coşkumuzu paylaşan Hatay Büyük şehir Belediyemize,İslahiye Belediyemize, Kilis Belediyemize , Muharip gaziler derneklerimize, Kilis Kuva-i Milliye derneğimize Gaziantep Büyük şehir Belediyemize ve bütün sivil toplum kuruluşlarımıza ,Halk oyunları ekiplerimize ve diğer kurum ve kuruluşlarımıza Şahsım ve İlçem adına Teşekkürlerimi arz ediyor. Selam ve Saygılarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu.