Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Hassa Belediyesi Güreş Takımı grekoromen stilde 130 kilo ağır sıklette Türkiye 8. si oldu.

Belediyemize bağlı Güreş takımımız Okullar arası Gençler Güreş Türkiye Şampiyonasında 130 kg grekoromen stil ağır siklet te yarışan güreşçimiz Sezai GENÇ Türkiye 8. olmuştur.

Hassa Belediyesi Güreş Takımı  grekoromen stilde 130 kilo ağır sıklette Türkiye 8. si oldu. Haberler

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız sayın Mehmet KARATAŞ ; Şunları söyledi '' Belediyemize bağlı Güreş takımımız Okullar arası  Gençler Güreş Türkiye Şampiyonasında 130 kg grekoromen stil ağır sıklet te yarışan güreşçimiz Sezai GENÇ in  Türkiye 8. olmasından büyük memnuniyet duydum.Bütün sporcularımızı ve sayın Hocamızı tebrik ediyor.

Daha iyi başarılara imza atmanızı temenni ediyorum.'' Dedi