Kuvvetli Sağanak
Yağışlı

DOĞAKA YETKİLİLERİ İLE BİRLİKTE KURULACAK OLAN YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ VE DEPOLAMA ALANI İLE İLGİLİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI Haberler

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansının desteğiyle ilçemize yapacağımız Yöresel ürünler üretim, Depolama ve satış alanları ile Sportif Yaşam Merkezimizin en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için DOĞAKA yetkilileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Mehmet KARATAŞ konu ile ilgili " Emeği geçen herkese teşekkürlerimi arz ediyor. Hassa'mızın yürekli insanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum." açıklamasında bulundu.