BELEDİYEMİZE AİT SOSYAL TESİSİN KİRALANMASI, ARDIÇLI MAHALLEMİZDEKİ ARSALARIN VE 2 ADET MST MARKA İŞ MAKİNESİNİN SATIŞ İHALESİ Haberler

Hassa Belediyesi Zeytin Dalı Sosyal Tesisi binası ve bahçesinin (3000 m2 yeşil alan ile yeşil alan içerisinde bulunan 183,00 m2 taban oturumlu 3 katlı sosyal tesis binası) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile üç (3) yıllık süreyle ihale edilerek kiraya verilecektir.

Hatay İli Hassa İlçesi Ardıçlı (Şükrükanatlı Mh.) Mahallesinde bulunan aşağıda bilgileri yer alan taşınmaz parselleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

MST Marka iş makinelerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

İhale ile ilgili detaylı bilgilere ve şartnamelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ARDIÇLI MAHALLESİNDE BULUNAN ARSALARIN İHALE ŞARTNAMESİ

İŞ MAKİNELERİ İHALE ŞARTNAMESİ