Hafif Sağanak Yağışlı
Kuvvetli Sağanak

BELEDİYEMİZE AİT SOSYAL TESİS VE BAĞIN KİRALAMA VE 2 ADET MST MARKA İŞ MAKİNESİNİN SATIŞ İHALESİ Haberler

Hassa Belediyesi Zeytin Dalı Sosyal Tesisi binası ve bahçesinin (3000 m2 yeşil alan ile yeşil alan içerisinde bulunan 183,00 m2 taban oturumlu 3 katlı sosyal tesis binası) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile beş (5) yıllık süreyle ihale edilerek kiraya verilecektir.

Hassa Akbez Mahallesinde bulunan üzüm bağı ve zeytin ağaçlarının ürün mahsullerini 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile üç (3) yıllık süreyle ihale edilerek kiraya verilecektir.

MST Marka iş makinelerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

İhale ile ilgili detaylı bilgilere ve şartnamelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

SOSYAL TESİS İHALESİ İLE İLGİLİ ŞARTNAME

BAĞ İHALESİ İLE İLGİLİ ŞARTNAME