BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET KARATAŞ RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET KARATAŞ  RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADİ Haberler
Hassa Belediye başkanımız sayın Mehmet KARATAŞ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. mesajında;
" Dini ve milli bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha güçlü hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız müstesna günlerimizdir.
Bizleri sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel bir şekilde yaşandığı dini bayram günleri; vatandaşlarımızı birbirlerine sevgi ve saygı içerisinde yaklaştıran; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya gelmesini sağlayarak özlemleri gideren, her şeye rağmen her türlü dargınlık ve kırgınlıkları unutturan, dostluk ve hoşgörü duygularını güçlendiren, müstesna günlerdendir.
Ramazan Bayramı ülkemizin huzur, güven ve mutluluğuna; karşılıklı dayanışma ve hoşgörü fikrinin daha da güçlenmesine, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına, tüm insanlık için barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diler, Sevgi saygı ve muhabbetlerimi arz ederim." dedi