Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımız Mehmet KARATAŞ Kekik Kokan Yaylalarımızda Yaşayan Vatandaşlarımıza Güven Verdi.

Belediye Başkanımız Mehmet KARATAŞ Kekik Kokan Yaylalarımızda Yaşayan Vatandaşlarımıza  Güven Verdi. Haberler

Yayla turizmi açısından doğa harikası olan olan Amanos dağlarımızın kekik kokan yaylalarında bulunan vatandaşlarımızın daveti üzerine  Belediye  başkanımız Mehmet KARATAŞ Aktepe bölgemizde bulunan yaylalarımızı ziyaret ederek   güvenlik altyapı ve yol sorunları hakkında vatandaşlardan bilgi aldı.  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye  Başkanımız;Yaylalarımızla ilgili sorunların  en kısa sürede giderip yaylalarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırarak yayla turizminin geliştirilmesi yönünde projeler geliştireceğini belirtti.