BAŞKAN ABDURRAHMAN DEMİREL'İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN ABDURRAHMAN DEMİREL'İN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI Haberler

Saygıdeğer Hassa'lı Hemşehrilerim ve Kıymetli Dostlarım ;

Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladığımız bu günde, Milli bir vakarla geleceğe doğru büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve kararlılığı dileğiyle.

" Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

" Türk Milleti Büyüktür. Hürriyete aşıktır ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak irade ve güçtedir. Cumhuriyet, etnik kökeni ne olursa olsun tüm fertlerini Ay yıldızlı Bayrak altında ve Türk Ulusu çatısında birleştirmiştir."

Her karış toprağıyla bölünmez bütün olan ülkemiz Edirne'den Kars'a, İzmir'den Hakkari'ye, Sinop'tan Hatay'a, Türk Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesin ortak yurdudur.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını Minnet ve Şükranla anıyor, Bu Aziz Vatanı Kanlarıyla sulayan ve bizlere emanet eden Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Abdurrahman DEMİREL

Hassa Belediye Başkanı