Yağışlı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlamaları, saat 09.30’da Hükümet konağındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Şehir meydanında devam eden kutlamalara;

Kaymakamımız Sayın Yusuf TURAN, Hassa Belediye Başkan Vekili Mustafa Güven, kurum amirleri, öğretmen , öğrenciler ve geniş halk topluluğu katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abidin BAĞEKER tarafından yapıldı.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten okunan şiirler ve gösterileri seyircilerden büyük alkış aldı. Coşku ve neşe içerisinde kutlanan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” programı, yarışmalarda başarı gösteren öğrenci ve takımlara ödüllerinin dağıtılmasıyla sona erdi.